Бракеражды комиссия - СШ№6 Кенес https://6-merki.edu.kz/ ru Бракеражды комиссия - СШ№6 Кенес DataLife Engine Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2451-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-orytyndysy-turaly.html https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2451-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-orytyndysy-turaly.html 6   жалпы орта білім беретін мектебінде тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық комиссиясы) мониторингті жүзеге асыру жұмысының қорытындысы туралы

Ақпарат

Білім алушылардың тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында 2025 жылдың ақпан айының 19 күні мектептің тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі ( бракераждық) комиссия «Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру және мектепке дейінгі білім беру ұйымдарында , жетім балалар мен ата-аналарының қамқорлығынсыз қалған балаларға білім беру ұйымдарында тәрбиеленушіні және білім алушы балаларды тамақтандыруды қамтамасыз етуге байланысты тауарларды сатып алу қағидаларын бекіту туралы»  Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 24 сәуірдегі №158 бұйрығына өзгерістер мен толықтырулар енгізілген Қазақстан Республикасы Оқу-ағарту министрінің 2023 жылғы 12 сәуірдегі №95 бұйрығы мен «Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2022 жылғы 17 ақпандағы №ҚР ДСМ-16 бұйрығының талаптарына сәйкес мектеп асханасында тексеріс жүргізілді



]]>
6   жалпы орта білім беретін мектебінде тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық комиссиясы) мониторингті жүзеге асыру жұмысының қорытындысы туралы

Ақпарат

Білім алушылардың тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында 2025 жылдың ақпан айының 19 күні мектептің тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі ( бракераждық) комиссия «Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру және мектепке дейінгі білім беру ұйымдарында , жетім балалар мен ата-аналарының қамқорлығынсыз қалған балаларға білім беру ұйымдарында тәрбиеленушіні және білім алушы балаларды тамақтандыруды қамтамасыз етуге байланысты тауарларды сатып алу қағидаларын бекіту туралы»  Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 24 сәуірдегі №158 бұйрығына өзгерістер мен толықтырулар енгізілген Қазақстан Республикасы Оқу-ағарту министрінің 2023 жылғы 12 сәуірдегі №95 бұйрығы мен «Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2022 жылғы 17 ақпандағы №ҚР ДСМ-16 бұйрығының талаптарына сәйкес мектеп асханасында тексеріс жүргізілді



]]>
admin Wed, 19 Feb 2025 15:59:06 +0600
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2450-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-orytyndysy-turaly.html https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2450-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-orytyndysy-turaly.html
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы

АҚПАРАТ 

2025 жылдың 13 ақпан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Ас блогындағы санитарлық жағдай қалыпты, талаптар сақталған. Дайындалған тағамдардың органолептикалық қасиеті, тыйым салынған тағамдардың сатылмауы, буфеттік өнімдердің сапасы, бағасы, белгілерінің болуы, қолжетімділігі сақталып отыр. Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау тоңазытқыштарда жүзеге асады. Болжам менюі бар, тама салмағы көрсетілген, күнделікті тамақ ас мәзірімен дайындалған. Тағам өнімдерінің сертификаттары бар. Жарамдылық мерзімі уақытылы қадағаланып отыруы қажет. Нәтижесінде, тексеру соңынан актпен рәсімделді. 



]]>

Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы

АҚПАРАТ 

2025 жылдың 13 ақпан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Ас блогындағы санитарлық жағдай қалыпты, талаптар сақталған. Дайындалған тағамдардың органолептикалық қасиеті, тыйым салынған тағамдардың сатылмауы, буфеттік өнімдердің сапасы, бағасы, белгілерінің болуы, қолжетімділігі сақталып отыр. Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау тоңазытқыштарда жүзеге асады. Болжам менюі бар, тама салмағы көрсетілген, күнделікті тамақ ас мәзірімен дайындалған. Тағам өнімдерінің сертификаттары бар. Жарамдылық мерзімі уақытылы қадағаланып отыруы қажет. Нәтижесінде, тексеру соңынан актпен рәсімделді. 



]]>
admin Thu, 13 Feb 2025 15:50:11 +0600
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қортындысы туралы https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2449-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-ortyndysy-turaly.html https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2449-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-ortyndysy-turaly.html Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қортындысы туралы

АҚПАРАТ

Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия мүшелері 06-ақпан күні тамақтану  сапасына мониторинг жүргізді. Мектеп асханасының санитарлық жағдайы, дайын өнімнің сапасы, күнделікті мәзірдің перспективалық ас мәзіріне сәйкестігі, ауыз су режимінің ұйымдастырылуы, өнімдерді сақтау шарттарының сақталуы, ас блогының жай күйі, тауар көршілестігінің сақталу жайы қаралды.  Тексеру барысында ешқандай кемшіліктер анықталған жоқ. Мектеп әкімшілігі және сынып жетекшілер тарапынан асханадағы кезекшіліктің орындалуын және асханадағы санитарлық талаптардың сақталуын үнемі бақылауға алынсын.

]]>
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қортындысы туралы

АҚПАРАТ

Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия мүшелері 06-ақпан күні тамақтану  сапасына мониторинг жүргізді. Мектеп асханасының санитарлық жағдайы, дайын өнімнің сапасы, күнделікті мәзірдің перспективалық ас мәзіріне сәйкестігі, ауыз су режимінің ұйымдастырылуы, өнімдерді сақтау шарттарының сақталуы, ас блогының жай күйі, тауар көршілестігінің сақталу жайы қаралды.  Тексеру барысында ешқандай кемшіліктер анықталған жоқ. Мектеп әкімшілігі және сынып жетекшілер тарапынан асханадағы кезекшіліктің орындалуын және асханадағы санитарлық талаптардың сақталуын үнемі бақылауға алынсын.

]]>
admin Thu, 06 Feb 2025 15:46:27 +0600
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2448-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-orytyndysy-turaly.html https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2448-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-orytyndysy-turaly.html Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қортындысы туралы

АҚПАРАТ

2025 жылдың 30- қаңтар күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытыныдысы актмен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижесінде қол жуатын орында арнайы кептіргіштер қарастырылмаған, қағаз сүлгілер пайдаланылады. Білім алушыларға арналған қол жуатын 2 орын бар. Ас блогындағы санитарлық жағдай қалыпты,талаптар сақталған. Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау тоңазытқыштарда жүзеге асады. Болжам менюі бар,тамақ салмағы көрсетілген,күнделікті тамақ ас мәзірімен дайындалған. Термометрлер бар.   Персоналдарға арналған тұрмыстық бөлмеде қызметкерлердің жеке заттарын сақтауға арналған арнайы шкафтар бар. Заттары арнайы киім сақтауға арналған шкафтарға ілінген. Нәтижесінде,тексеру соңынан актпен рәсімделді.

]]>
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қортындысы туралы

АҚПАРАТ

2025 жылдың 30- қаңтар күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытыныдысы актмен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижесінде қол жуатын орында арнайы кептіргіштер қарастырылмаған, қағаз сүлгілер пайдаланылады. Білім алушыларға арналған қол жуатын 2 орын бар. Ас блогындағы санитарлық жағдай қалыпты,талаптар сақталған. Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау тоңазытқыштарда жүзеге асады. Болжам менюі бар,тамақ салмағы көрсетілген,күнделікті тамақ ас мәзірімен дайындалған. Термометрлер бар.   Персоналдарға арналған тұрмыстық бөлмеде қызметкерлердің жеке заттарын сақтауға арналған арнайы шкафтар бар. Заттары арнайы киім сақтауға арналған шкафтарға ілінген. Нәтижесінде,тексеру соңынан актпен рәсімделді.

]]>
admin Thu, 30 Jan 2025 15:41:43 +0600
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2453-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-akts.html https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2453-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-akts.html

]]>


]]>
admin Wed, 22 Jan 2025 16:25:46 +0600
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2452-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-akts.html https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2452-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-akts.html

]]>


]]>
admin Wed, 22 Jan 2025 16:09:41 +0600
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2447-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-orytyndysy-turaly.html https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2447-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-orytyndysy-turaly.html Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қортындысы туралы

АҚПАРАТ

2025 жылдың 22- қаңтар күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытыныдысы актмен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижесінде қол жуатын орында арнайы кептіргіштер қарастырылмаған, қағаз сүлгілер пайдаланылады. Білім алушыларға арналған қол жуатын 2 орын бар. Ас блогындағы санитарлық жағдай қалыпты,талаптар сақталған. Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау тоңазытқыштарда жүзеге асады. Болжам менюі бар,тамақ салмағы көрсетілген,күнделікті тамақ ас мәзірімен дайындалған. Персоналдарға арналған тұрмыстық бөлмеде қызметкерлердің жеке заттарын сақтауға арналған арнайы шкафтар бар. Заттары арнайы киім сақтауға арналған шкафтарға ілінген. Нәтижесінде,тексеру соңынан актпен рәсімделді.




 



]]>
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қортындысы туралы

АҚПАРАТ

2025 жылдың 22- қаңтар күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытыныдысы актмен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижесінде қол жуатын орында арнайы кептіргіштер қарастырылмаған, қағаз сүлгілер пайдаланылады. Білім алушыларға арналған қол жуатын 2 орын бар. Ас блогындағы санитарлық жағдай қалыпты,талаптар сақталған. Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау тоңазытқыштарда жүзеге асады. Болжам менюі бар,тамақ салмағы көрсетілген,күнделікті тамақ ас мәзірімен дайындалған. Персоналдарға арналған тұрмыстық бөлмеде қызметкерлердің жеке заттарын сақтауға арналған арнайы шкафтар бар. Заттары арнайы киім сақтауға арналған шкафтарға ілінген. Нәтижесінде,тексеру соңынан актпен рәсімделді.




 



]]>
admin Wed, 22 Jan 2025 15:34:46 +0600
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2446-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-orytyndysy-turaly.html https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2446-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-orytyndysy-turaly.html Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қортындысы туралы

АҚПАРАТ

2025 жылдың 15- қаңтар күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытыныдысы актмен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Ас блогындағы санитарлық жағдай қалыпты,талаптар сақталған. Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау тоңазытқыштарда жүзеге асады. Болжам менюі бар,тамақ салмағы көрсетілген,күнделікті тамақ ас мәзірімен дайындалған. Персоналдарға арналған тұрмыстық бөлмеде қызметкерлердің жеке заттарын сақтауға арналған арнайы шкафтар бар. Заттары арнайы киім сақтауға арналған шкафтарға ілінген. Нәтижесінде,тексеру соңынан актпен рәсімделді.





]]>
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қортындысы туралы

АҚПАРАТ

2025 жылдың 15- қаңтар күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытыныдысы актмен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Ас блогындағы санитарлық жағдай қалыпты,талаптар сақталған. Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау тоңазытқыштарда жүзеге асады. Болжам менюі бар,тамақ салмағы көрсетілген,күнделікті тамақ ас мәзірімен дайындалған. Персоналдарға арналған тұрмыстық бөлмеде қызметкерлердің жеке заттарын сақтауға арналған арнайы шкафтар бар. Заттары арнайы киім сақтауға арналған шкафтарға ілінген. Нәтижесінде,тексеру соңынан актпен рәсімделді.





]]>
admin Wed, 15 Jan 2025 15:24:04 +0600
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2415-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-akts.html https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2415-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-akts.html

]]>


]]>
admin Wed, 15 Jan 2025 10:51:30 +0600
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2345-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-akts.html https://6-merki.edu.kz/mekteptk-tamatandyru/brakerazhdy-komissija/2345-tamatanu-sapasyna-monitoring-zhrgzu-akts.html

]]>


]]>
admin Wed, 25 Dec 2024 16:06:50 +0600